Hillary


Hai, ik ben Hillary van der Poel en woon met mijn man en dochter in de Bollenstreek. Jarenlang verzorgde ik sportlessen in diverse sportcentra. Van aerobics tot fitness en alles wat daarmee samenhangt. Op een gegeven moment voelde ik dat ik iets anders wilde. Ik had behoefte aan rust. Dus liet ik de sportlessen voor wat ze waren om me op een nieuwe vorm van bewegen te richten: yoga en pilates. Na vele lessen, workshops en diverse opleidingen heb ik hierin gevonden wat ik zocht. Namelijk: de perfecte balans tussen beweging en bewustwording. Yoga heeft mijn leven op een positieve manier veranderd – en niet alleen door het uitvoeren van soms pittige houdingen. Yoga leert je ook anders naar het leven te kijken en je bewuster van jezelf te worden.

Voel je welkom in mijn studio!
Harte-groet,
Hillary


Gittie


Sinds augustus 2014 ben ik weer terug in Nederland na 10 jaar in Azië gewoond te hebben. In Azië ben ik in aanraking gekomen met yoga. Yoga hielp mij enorm in mijn dagelijks bestaan. Ik werd een stuk rustiger, bouwde kracht op in mijn lichaam en raakte steeds meer in balans. Ik ging meer in het moment van “nu” leven. Toen zich een mogelijkheid voor deed om een yoga teacher opleiding te volgen greep ik die kans meteen aan.
Ik heb een opleiding Forest style yoga gevolgd, wat gebaseerd is op Hatha yoga.
Daarbij heb ik mijn yogaleraar certificaat aangevuld met diverse trainingen en workshops zoals: ’Prenatal teacher training/ postnatal teacher training / restorative teacher training / laughter yoga teacher training / Yoga therapy workshop / vinyasa workshop / Raw food workshop / Stott Pilates teacher training en Core barre teacher training’. Heel fijn is dat ik ook Reiki 1/2/3 heb.
Ik kan alleen maar zeggen: “kom naar mijn les en voel de yoga met me”.

Namasté
Gittie

Wil je eens een yogales bij Gittie proberen?
Kom gerust langs voor een gratis proefles.
Easy yoga op maandagavond
tijd: 19.30u
Restorative yoga
tijd: 20.45

Dyonne


“Mijn naam is Dyonne Mulders. Mijn yogapad begon 8 jaar geleden. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik voor de eerste keer yoga ging doen, wat een drempel je over moet om voor het eerst naar een yoga studio te gaan. In de les dacht ik alleen maar “huh, hoezo kunnen bijna al die mensen hun tenen aan raken terwijl mijn handen ongeveer bij mijn knieën blijven steken?” Toen ik in die les voor het eerst in mijn leven een savasana deed dacht ik: “Wauw waarom doe ik dit nooit, wat is dit lekker!”

En toen was ik verkocht. Na een paar weken merkte ik wat het deed voor mijn lijf en mijn hoofd. Ik zat lekkerder en losser in mijn lijf en ik piekerde niet zo veel meer.

Na 6 jaar wilde ik meer verdieping en ben ik een yoga opleiding gaan doen. Eerst begon ik in Nederland aan een opleiding en daarna ben ik in Nepal nog een opleiding gaan doen. Die reis was fantastisch en ik heb mij een maand lang helemaal ondergedompeld in het yoga leven zoals ze dat daar doen.

Toen ik klaar was met de opleidingen vroeg een docent aan mij of ik daar les wilde gaan geven. In eerste instantie had ik de opleiding voor mijzelf gedaan, maar toen dacht ik “Ja waarom zou ik eigenlijk geen les gaan geven?”

Naast yogales geven werk ik parttime in het onderwijs. De combinatie van het werken met kinderen en yogales geven vind ik echt heel leuk!

Wil je eens een yogales bij Dyonne proberen?
Kom gerust langs voor een gratis proefles.
Dyonne geeft les op donderdagavond.
Hatha yoga 18.15u en 19.30u
Yinyoga 20.45u