Hillary


Hai, ik ben Hillary van der Poel en woon met mijn man en dochter in de Bollenstreek. Jarenlang verzorgde ik sportlessen in diverse sportcentra. Van aerobics tot fitness en alles wat daarmee samenhangt. Op een gegeven moment voelde ik dat ik iets anders wilde. Ik had behoefte aan rust. Dus liet ik de sportlessen voor wat ze waren om me op een nieuwe vorm van bewegen te richten: yoga en pilates. Na vele lessen, workshops en diverse opleidingen heb ik hierin gevonden wat ik zocht. Namelijk: de perfecte balans tussen beweging en bewustwording. Yoga heeft mijn leven op een positieve manier veranderd – en niet alleen door het uitvoeren van soms pittige houdingen. Yoga leert je ook anders naar het leven te kijken en je bewuster van jezelf te worden.


Gittie - Copy

Gittie Weisser-Kiemel

Sinds augustus 2014 ben ik weer terug in Nederland na 10 jaar in Azië gewoond te hebben. In Azië ben ik in aanraking gekomen met yoga. Yoga hielp mij enorm in mijn dagelijks bestaan. Ik werd een stuk rustiger, bouwde kracht op in mijn lichaam en raakte steeds meer in balans. Ik ging meer in het moment van “nu” leven. Toen zich een mogelijkheid voor deed om een yoga teacher opleiding te volgen greep ik die kans meteen aan.
Ik heb een opleiding Forest style yoga gevolgd, wat gebaseerd is op Hatha yoga.
Daarbij heb ik mijn yogaleraar certificaat aangevuld met diverse trainingen en workshops zoals: ’Prenatal teacher training/ postnatal teacher training /restorative teacher training/ laughter yoga teacher training/ Yoga therapy workshop/vinyasa workshop/ Raw food workshop/ Stott Pilates teacher training en Core barre teacher training’. Heel fijn is dat ik ook Reiki 1/2/3 heb.
Bij de zwangerschapsyoga die ik bij Yogabyhilz ga geven, vind ik het belangrijk dat je je ontspannen voelt, een rust ervaart en je lichaam sterk houdt met de yoga oefeningen. Natuurlijk is er ook altijd tijd om ervaringen te delen, als je daar behoefte aan hebt.

Vanaf 6 weken na de bevalling kan je beginnen met postnatale yoga om geestelijk en lichamelijk weer in balans te komen:
kracht opbouwen in je lichaam en ontspanning om mentaal en emotioneel los te laten.

Ik kan alleen maar zeggen: “kom naar mijn les en voel de yoga met me”.
Namasté
Gittie