Deugden Yoga

De Deugden zijn schatten, diep van binnen, bij ieder van ons aanwezig. Sommigen zijn meteen zichtbaar, zijn een deel van onze persoonlijkheid. Andere deugden zetten we ook wel in, maar nog niet optimaal. En…sommige…liggen diep of zelfs heel diep verborgen te wachten om gedolven te worden. Als een diamantje. Opgraven en dan de vlakjes slijpen…!

Deugden zijn innerlijke kwaliteiten die we met onze ziel tot uitdrukking brengen. Moed, Eerlijkheid, Openheid, Begrip, Zelfvertrouwen, Schoonheid, Liefde en Wijsheid…..Iedereen heeft deze eigenschappen al in zich…. In de Yogales gaan we uit van deze innerlijke kwaliteiten.

Elke les is er 1 specifieke Deugd die de rode draad vormt. De houdingen, meditaties en ademoefeningen zijn afgestemd op de desbetreffende Deugd waardoor de Deugd (nog meer) zichtbaar wordt en tot volle bloei mag komen. Dit werkt bewust of onbewust door in je dagelijks leven, waardoor je meer balans, vrede en diepgang creëert en je kwaliteiten bewuster in kunt zetten als dat nodig is.

Wanneer: maandag 09.00u – 10.00u
Docent: Hillary
Een proefles is gratis