What’s new byHillz?

Workshop Yinyoga en YogaNidra

In deze Yinyoga Winter Workshop staat het element WATER centraal. Een evenwichtig water-element laat ons het leven met vertrouwen en kalmte doorlopen. Het geeft ons een gevoel van kracht en maakt ons ervan bewust, dat we zelfs het hoofd kunnen bieden aan moeilijke situaties.
Het water-element zorgt voor eindeloze creativiteit en een liefde voor ontspanning en stilte.
Omdat het water-element zo diep in ons binnenste verscholen zit, kan het makkelijk worden overstemd door ons drukke leven en onze vele verplichtingen. Wanneer dit gebeurt, verliezen we het contact met onze innerlijke vrede en wijsheid en ons innerlijke inzicht. We kunnen ons uitgeput, depressief, uit evenwicht of gewoon geïrriteerd voelen.

Wat je kunt verwachten is een fijne ontspannen YinYoga Workshop, waarin we werken aan het in balans brengen van de meridianen van het water-element, zodat je fysiek, mentaal en emotioneel helemaal klaar bent voor het winterseizoen!
Voel je van harte uitgenodigd om te komen, iemand mee te nemen, of uit te nodigen om deel te nemen……….

YogaNidra – De slaap van de yogi
YogaNidra betekent letterlijk ‘yoga slaap’ of ‘slaap van de yogi’.Je bevindt je in een stadium tussen waken en slapen bestaat waarin je niet echt meer wakker bent, maar ook niet slaapt. Als je deze staat van zijn bereikt, vloeit de spanning zowel uit je lichaam als uit je hoofd weg. Deze bijzondere yogavorm brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning.
En daar rust je pas echt van uit; lichamelijk, maar ook geestelijk. De workshop eindigt met een heerlijk kopje thee en wat lekkers.
Als extra muzikale ondersteuning genieten we tijdens de Yin van het klankschalenbad olv Ylonka Kramers

Wanneer: vrijdag 20 december 2019
Tijd: 19.00u – 22.00u (inloop 18.45u)
Kosten: € 15,00
Docent: Hillary
Aanmelden heel graag via:
info@yogabyhillz.nl